"Van Bekaf naar Bevlogen

Dat kan je best zelf...."

Direct aan de slag met stress.
Je hekelt de huidige situatie, herkent inmiddels de nodige stresssignalen en wil weten waar het vandaan komt! Of, beter nog, je wil er gewoon vanaf! Zelf weer de regie hebben over je eigen gezondheid en met een volle tank energie aan de slag. Heb je stress, ben je overspannen of heb je last van een burn-out? Ondanks dat de ernst en duur van de klachten verschillend zijn, zijn wij er bij InspiratieLoods van overtuigd dat je, met een beetje hulp, zelf de oplossing hebt. 

Bij InspiratieLoods fungeren we als spiegel en kijken we met je mee naar de oorzaak van het probleem. Belangrijk in onze werkwijze is dat de begeleiding bestaat uit experts op het gebied van stress. Zo zijn er altijd tenminste een psycholoog en een fysiotherapeut betrokken bij de intake en het programma. De kans dat we iets essentieels missen kunnen wij daarmee vrijwel uit te sluiten. Met een nuchtere blik en gesprekken van mens tot mens zoeken we samen naar de beste versie van jezelf.

Aanmelden Icoon

Aanmelden

u of de persoon in kwestie kan zich direct aanmelden via het contactformulier op de website.

Kennismaking1 Icoon

Kennismaken

Er vindt altijd eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plaats. Dit is om te kijken of er een klik is en of onze dienstverlening aansluit bij de hulpvraag. 

Intake Icoon

Intake

De intake bij InspiratieLoods bestaat uit: 

– Online vragenlijsten

-Gesprek psycholoog

– Gesprek fysiotherapeut

Keuze Icoon

Programma’s

afhankelijk van de uitkomsten uit in de intake, krijgt men een indicatie voor één van onze programma’s. De opzet is het zelfde, alleen de duur en de intensiteit zijn verschillen.

Lees alles over het herkennen van stress: Hier

Toa Heftiba 4xe Yvfjcvw Unsplash 400x300

Je hobby’s en werk als middel

Bij InspiratieLoods zet je je eigen omgeving, werk en hobby’s in als middel om te herstellen van je klachten. Door te participeren in bovenstaande domeinen word je uitgedaagd om hetgeen je leert direct toe te passen in de praktijk.

De ervaring die je daar op doet gebruiken we in onze sessies om samen stappen te maken in de richting die je voor ogen hebt.

Wil je hierover meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.