Roze Citaat Vrouwen Gelijkheid Instagram Post

Meer informatie? Vul het contact formulier in.

[ba_icon_box use_image=”on” icon_image=”https://www.inspiratie-loods.nl/wp-content/uploads/2021/05/Vector-Webinar-1.png” image_alt=”Burn out Zwolle” title=”Leer stress signalen tijdig herkennen” icon_width=”483px” icon_height=”104px” _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default”][/ba_icon_box]
[ba_icon_box use_image=”on” icon_image=”https://www.inspiratie-loods.nl/wp-content/uploads/2021/05/Kopie-van-Vector-Webinar-2.png” image_alt=”Psycholoog Zwolle” title=”Praktische Tips & Tools ” _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default”][/ba_icon_box]
[ba_icon_box use_image=”on” icon_image=”https://www.inspiratie-loods.nl/wp-content/uploads/2021/05/Vector-Webinar-3.png” title=”opdrachten voor elke werknemer” _builder_version=”4.8.2″ _module_preset=”default”][/ba_icon_box]

Breng stress laagdrempeling onder de aandacht.  

Stress hoort nou eenmaal bij ons leven. En dat is maar goed ook! Pas als we te lang & te veel stress hebben, kan dat leiden tot onnodige lang verzuim.

En wellicht belangrijker nog; tot een verhoogd gezondheidsrisico.

Met dit Webinar voorkomen wij geen verzuim door stress, maar brengt u als werkgever het thema wel laagdrempelig onder de aandacht.

Met de nodige humor, praktische voorbeelden en handige tips en tools vertellen wij enthousiast over ons stress systeem.

Mail Vector

+ 5-daagse challenge !

Na afloop van het webinar krijgen uw medewerkers de mogelijkheid om deel te nemen aan de online challenge.  De medewerkers krijgen vijf dagen lang, elke dag, een mail met aanvullende informatie en praktische opdrachten die helpen bij het tijdig herkennen van- en het voorkomen van verzuim door stress.

Psycholoog Zwolle
De manier van coachen heb ik als zeer prettig ervaren. Het voelde heel ontspannen en laagdrempelig aan waardoor ik snel vertrouwen kreeg in de behandelaar en het proces. Zij hebben mij zelf aan het denken gezet waardoor ik regie kon houden op mijn eigen leerproces. Er was ruimte voor eigen inbreng………

A.

Psycholoog Zwolle

InspiratieLoods is een plek waar je echt gehoord wordt.
Hier leer je om bewust te worden van je gevoelens en denkwijze en ze anders te beredeneren. De combinatie van bezig zijn met wat er in je hoofd speelt en bewust worden van de signalen die je lichaam geven hebben mij erg geholpen.

Ilonka

Wie zijn Kim en Jos van InspiratieLoods

Eigentijdse problematiek vraagt om een eigentijdse aanpak. Daarom is InspiratieLoods in 2019 gestart met het ontwikkelen van een multidisciplinair programma, waarbij je zowel fysiek als mentaal aan de slag gaat. Wij hebben ons naast de opleiding fysiotherapie en psychologie gespecialiseerd in stress gerelateerde klachten, zoals vermoeidheid en burn out.

Bij InspiratieLoods staan authenticiteit en eigen regie centraal. Belangrijke waarden die in het dagelijkse leven, soms en onbedoeld, onder druk komen te staan. Vanuit de overtuiging dat ieder mens kan leren hoe ze beter met stress en de druk van de hedendaagse maatschappij om kan gaan en door opgedane ervaring in de revalidatie van mensen met chronische pijn en vermoeidheid zijn wij in 2019 InspiratieLoods begonnen.

Burn out coach