De InspiratieLoods stress test

Vul in en krijg een passend advies!
Start gelijk met de test

Voordat je begint met de test.

Ervaar je hinder in je dagelijks leven door stress? Twijfel je over je gezondheid? Vul hier de gratis ‘Burn-out test’ in. Deze geeft een indicatie over de mate van stress die je op dit moment ervaart en geeft je een kort advies over eventuele vervolgstappen. Deze test is puur indicatief en is niet bedoeld om een diagnose te stellen. Wil je voorafgaand of aansluitend meer weten of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met InspiratieLoods.

Start hieronder met het invullen van de test. Neem voor het beantwoorden van de vragen een periode van ongeveer >6 weken geleden tot nu.

Burn Out Zwolle

InspiratieLoods Insights

Bekijk onze blogsectie

& leer van alles over stress

 

 

Burn Out Zwolle

Kennismaken met Jos en Kim?

Gratis en vrijblijvend!

Plan nu je afspraak

& krijg binnen 24 uur reactie

E-book stress InspiratieLoods

Download ons E-book

Inzicht in eigen stressbronnen

Praktische voorbeelden  & Opdrachten

 

 

psycholoog Zwolle
Super!
Kim en Jos vullen elkaar goed aan, het is fijn om je vanuit verschillende invalshoeken te informeren en zo meer zicht te krijgen op de situatie waar je in beland bent. Door middel van diverse oefeningen en reflectie heb ik meer de regie over mijn werk en leven verkregen.

G.

Icoon Recensie Vrouw

InspiratieLoods is een plek waar je echt gehoord wordt.
Hier leer je om bewust te worden van je gevoelens en denkwijze en ze anders te beredeneren. De combinatie van bezig zijn met wat er in je hoofd speelt en bewust worden van de signalen die je lichaam geven hebben mij erg geholpen.

Ilonka

Heb ik een Burn out? 

Een burn out is een uitingsvorm van chronische stress en vaak het gevolg van langdurige overbelasting. Een burn out kenmerkt zich o.a. door vermoeidheid, uitputting, heftige emoties en soms zelfs angst of paniek klachten. Het advies is altijd om bij twijfel contact op te nemen met een specialist. Zij kunnen actief met je meekijken naar de ernst van je klachten en samen met jou opzoek gaan naar oplossing en antwoorden op je vragen. 

Heb ik een psycholoog nodig? 

Niet altijd heb je een psycholoog nodig om je herstellen na een stressvolle periode. Beheersen de stressklachten op dit moment je leven? Dan is het raadzaam om er met een specialist over te praten. Zeker bij het hebben van bijvoorbeeld een burn out het is niet verstandig op zelf het wiel opnieuw te gaan uitvinden.  Dit voor in verband met een goed verloop van het herstel en het verkleinen van de kans op een recidief. 

[ba_icon_box use_image=”on” icon_image=”https://www.inspiratie-loods.nl/wp-content/uploads/2021/01/Psycholoog-Zwolle-Kim.png” image_alt=”Psycholoog Zwolle” title=”Stuur Kim gerust een berichtje” description=”Je krijgt binnen 24 uur antwoord! ” icon_width=”139px” icon_height=”103px” title_spacing=”3px” _builder_version=”4.6.5″ _module_preset=”default” title_level=”h4″ description_font=”||||||||” link_option_url=”inspiratie-loods.nl/contact.” border_color_all_icon=”#333333″ border_color_all_badge=”#333333″ _i=”2″ _address=”3.0.0.2″ /]