Doe de test

Burn-out test

Ervaar je hinder in je dagelijks leven door stress? Twijfel je over je gezondheid? Vul hier de gratis ‘Burn-out test’ in. Deze geeft een indicatie over de mate van stress die je op dit moment ervaart en geeft je een kort advies over eventuele vervolgstappen. Deze test is puur indicatief en is niet bedoeld om een diagnose te stellen. Wil je voorafgaand of aansluitend meer weten of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met InspiratieLoods.

Start hieronder met het invullen van de test. Neem voor het beantwoorden van de vragen een periode van ongeveer >6 weken geleden tot nu.

Burn out begeleiding

Zelf aan de slag onder begeleiding van specialisten, psychologen en therapeuten? 

Over ons

Meer weten over InspiratieLoods, drijvende krachten Jos en Kim?
Lees dan verder.  

Vrijblijvend Kennismaken?

Plan gerust een afspraak voor een vrijblijvend bakje koffie.  

 

Weer de regie over je gezondheid?

Leer van alles over je eigen stresssysteem, gedrag en andere factoren die een rol spelen bij het ontwikkelen van stressklachten. Ons team van fysiotherapeuten, psychomotorische therapeuten en psychologen bekijkt vanuit een breed perspectief alle aspecten die de overmatige stress veroorzaken of in stand houden. Denk daarbij aan; Eigen overtuigingen, gedrag, werk, familie, leefstijl of fysiek ongemak. Vervolgens gaat we samen met jou op zoek naar een passende oplossingen die een duurzame bijdrage kunnen leveren aan je ervaren gezondheid.

Is stress erg?

Nee hoor, niet per definitie. Sterker nog het kan ons helpen om tijdelijk beter te presteren. Echter, als het langer duurt, steeds erger wordt en/of frustreert, dan is het goed om de stress symptomen serieus te nemen. Wil je meer weten over wat stress precies is? Klik op de link hieronder.