Inspiratieloods Logo Bek Af Bevlogen (1)

 Thuiswerken valt je zwaar?

Het is een bijzondere tijd. De vooruitzichten wijzigen steeds, en er worden telkens forse aanpassingen verwacht. Voor de één is thuiswerken de ontdekking van de eeuw, de andere heeft er moeite mee. De één mist het contact met collega’s, de ander ziet zijn werkplezier kelderen door het werken achter de laptop. Je bent niet de enige. Sterker nog: Onderzoek door het CNV laat zien dat veel meer mensen kampen met oplopende stress door o.a. thuiswerken. Onderzoek wijst ook uit, dat wanneer men in een vroegtijdig stadium stress her- en erkend je langdurig verzuim voor kan zijn. Daarom willen wij bij InspiratieLoods je graag helpen. Want, zo is onze overtuiging; van bekaf naar bevlogen kan je met een beetje hulp best zelf. 

Het stress spreekuur:

De therapeuten van InspiratieLoods kijken en denken in een vrijblijvend gesprek van ongeveer een uur graag met je mee. We geven persoonlijk advies en direct toepasbare tips.

  1. Kosteloos en vrijblijvend.
  2. Korte screening door de therapeut.
  3. Inzicht krijgen in persoonlijke stressfactoren.
  4. Herkennen van stress signalen.
  5. Krijg persoonlijke tips en advies.  

Meld je aan voor het spreekuur:

Het eerste contact verliep erg soepel en laagdrempelig. Ik kon heel snel terecht en starten met het traject. Nooit gedacht om in zo’n korte tijd weer op de been te zijn!
Het is een heel intensief programma waar je echt hard voor moet werken maar dat wat je leert van Kim en Jos kun je voor de rest van je leven toepassen! Na het traject heb je nog contactmomenten zodat je het niet meteen helemaal alleen hoeft te doen en dat is heel prettig om achter de hand te hebben. Ik raad dit traject echt aan!

De manier van coachen heb ik als zeer prettig ervaren. Het voelde heel ontspannen en laagdrempelig aan waardoor ik snel vertrouwen kreeg in de behandelaar en het proces. Zij hebben mij zelf aan het denken gezet waardoor ik regie kon houden op mijn eigen leerproces. Er was ruimte voor eigen inbreng. De tips, tools en feedback die ik kreeg heeft mijn ogen geopend. Er zijn deuren geopend.

Expertise en vertrouwen

Jezelf zijn, jezelf serieus nemen en om jezelf kunnen lachen. Dit zijn, net als deskundigheid, een informele sfeer en goede gesprekken, belangrijke voorwaarden voor een geslaagd traject

brn out coaching Zwolle
1e57f312 C7c9 4f3f 829e 8d2533da5ef4 (2)

InspiratieLOODS

De naam inspiratieLoods is een in eerste instantie een knipoog naar de gemoetstoestand: Inspiratieloos. 
Daarnaast is het een verwijzing naar onze sfeervolle locatie. In een voormalig fabrieksloods (Bakkerij). De prettige moderne sfeer in het gebouw speelt een positieve rol in onze programma’s.  Tot slot is Loods een verwijzing naar het begeleiden en coachen (lees: Loodsen) van mensen. Weliswaar op eigen kracht met de juiste begeleiding helpen wij mensen van bekaf naar bevlogen. 

 

Meer over InspiratieLoods

Wil je weten hoe wij werken? Lees hieronder meer over InspiratieLoods

 

Meer over stress

Waarom ervaren wij stress en hoe werkt dat in ons lichaam. Meer over stress weten? 

Heb ik een burn out?

Wanneer is er spraken van overspannenheid of een burn out? Lees er alles over in dit blog.