Preventief programma

Relax, je hebt stress. Bij InspiratieLoods proberen we goed te luisteren naar de wensen van onze samenwerkingspartners. Onze nieuwe aanwinst is daar een goed voorbeeld van. We voegen een kortdurend (preventief) programma toe aan onze dienstverlening. 6 sessies gericht op het verkrijgen  van inzicht in stressbronnen, onderhoudende factoren en gedrag. Je verlaat de sessies met praktische opdrachten en tools die je direct kan toepassen en toetsen in de praktijk.

Stressklachten?

Want, het ontglipt ons allemaal wel eens. Soms ligt er teveel op onze bordje of loopt alles net even anders als gedacht of gehoopt combineer je een drukke baan met het gezinsleven. Je wordt humeurig, slaapt minder, raakt vermoeider en verliest het overzicht. Zoals wij bij InspiratieLoods dan graag zeggen:
‘Relax, je hebt stress.’
Niet ernstig, maar duurt het wat langer dan wordt het al gauw vervelend en hindert het je dagelijks functioneren.
Ben je er op tijd bij? Dan zijn vaak wat vernieuwde inzichten en praktische tools voldoende om weer regie te krijgen op je eigen gezondheid.

Persoonlijke ontwikkeling

De cursus omvat 6 sessies van +/- 50 minuten en worden gegeven door fysiotherapeut en/of psycholoog.
Welke professional je ziet is afhankelijk van je hulpvraag.
Voorafgaand vindt er een screening plaats. Deze omvat een aantal online vragenlijsten en een kennismaking met de specialist.
Afhankelijk van de hulpvraag krijgt met uitleg over stress en praktische tips en tools die men direct kan toepassen in de praktijk. 

Je persoonlijke ontwikkeling staat centraal. De opgedane inzichten zijn alleen duurzaam als men zelf de regie heeft en weet te behouden.
Inzicht in eigen gedrag, overtuigingen, bronnen van stress en in stand houdende factoren is daarbij essentieel.

Online coaching

Wil je de cursus relax, je hebt stress, online volgen?  Dat kan! Dus mocht Zwolle niet direct om de hoek zijn, maar wil je wel graag de cursus volgen? Dan kan dat via beeldbellen. 

Neem vrijblijvend contact op

Wil u meer weten over het programma of over InspiratieLoods?