Inspiratieloods Logo Bek Af Bevlogen (1)

Over InspiratieLoods

Van bek af naar bevlogen? Dat kan je, met een beetje hulp, best zelf.
Bij InspiratieLoods fungeren we als spiegel en kijken we met je mee naar de oorzaak van het probleem. Door een fysiotherapeut aan een psycholoog te koppelen is de kans dat we iets essentieels missen vrijwel uitgesloten. Met een nuchtere blik en gesprekken van mens tot mens zoeken we samen naar de beste versie van jezelf. Wil je kennismaken met inspiratieLoods Zwolle? vul dan het contactformulier in. Dan nemen wij contact met u op. 

kennismakingsgesprek:

  • Vrijblijvend kennismaken met InspiratieLoods.
  • De deur uit met passend advies. 
  • Inzicht krijgen in persoonlijke stressfactoren

 

Het eerste contact verliep erg soepel en laagdrempelig. Ik kon heel snel terecht en starten met het traject. Nooit gedacht om in zo’n korte tijd weer op de been te zijn!
Het is een heel intensief programma waar je echt hard voor moet werken maar dat wat je leert van Kim en Jos kun je voor de rest van je leven toepassen! Na het traject heb je nog contactmomenten zodat je het niet meteen helemaal alleen hoeft te doen en dat is heel prettig om achter de hand te hebben. Ik raad dit traject echt aan!

Vul in voor een gratis kennismaking.

De manier van coachen heb ik als zeer prettig ervaren. Het voelde heel ontspannen en laagdrempelig aan waardoor ik snel vertrouwen kreeg in de behandelaar en het proces. Zij hebben mij zelf aan het denken gezet waardoor ik regie kon houden op mijn eigen leerproces. Er was ruimte voor eigen inbreng. De tips, tools en feedback die ik kreeg heeft mijn ogen geopend. Er zijn deuren geopend.

Expertise en vertrouwen

Jezelf zijn, jezelf serieus nemen en om jezelf kunnen lachen. Dit zijn, net als deskundigheid, een informele sfeer en goede gesprekken, belangrijke voorwaarden voor een geslaagd traject

brn out coaching Zwolle

Meer weten over stress?

Waarom ervaren wij stress en hoe werkt dat in ons lichaam. Meer over stress weten? 

Heb ik een burn out?

Wanneer is er spraken van overspannenheid of een burn out? Lees er alles over in dit blog.