Gratis E-book Stress “Van bekaf naar Bevlogen..”

 Specialist bij Stress en Burn out 

Geen energie meer hebben om te doen wat je graag wil doen, een korter lontje, vermoeidheid of  hoofdpijn? Het lichaam geeft tal van signalen af. De  één overduidelijk,  de  ander een  stuk genuanceerder.  Psycholoog Kim en Fysiotherapeut Jos  zijn  specialisten op het gebied van stress. Middels  educatie, gedragsmatige interventies, een kritische blik  en een gezonde dosis humor begeleiden zij dagelijks mensen die  hinder ondervinden   van  stress.

 

 

Burn out coach
Psycholoog Zwolle
De manier van coachen heb ik als zeer prettig ervaren. Het voelde heel ontspannen en laagdrempelig aan waardoor ik snel vertrouwen kreeg in de behandelaar en het proces. Zij hebben mij zelf aan het denken gezet waardoor ik regie kon houden op mijn eigen leerproces. Er was ruimte voor eigen inbreng………

A.

Psycholoog Zwolle

InspiratieLoods is een plek waar je echt gehoord wordt.
Hier leer je om bewust te worden van je gevoelens en denkwijze en ze anders te beredeneren. De combinatie van bezig zijn met wat er in je hoofd speelt en bewust worden van de signalen die je lichaam geven hebben mij erg geholpen.

Ilonka

Krijg meer  inzicht in stress

Zit je even net zo lekker in je vel? En wil je  een  paar handvaten om meer grip te krijgen op  de stressklachten? In  ons E-book “van Bekaf  naar Bevlogen” leggen Kim en Jos uit wat stress is, waarom we stress hebben en hoe het zich bij jou kan uiten. 

Eenmaal meer zicht op je eigen  stress  signalen  ga je  in dit E-book  ook  kijken   naar zaken  waarbij  jij leegloopt of  juist energie krijgt. Deze  Energievreters of -gevers zijn  een  onderdeel  van de   oplossing..

E-book stress InspiratieLoods

Niet meer uitvallen tegen de planten in de vensterbank? 😉

Download ons gratis E-book.