Jos

Aan het eind van al je verplichtingen en verantwoordelijkheden nog een beetje energie overhouden om wat voor jezelf te doen?

Deze workshop biedt jou de ruimte om te onderzoeken wat jij nodig hebt. 

“Geef jezelf de ruimte”

Als het gaat om eigen regie en het duurzame karakter van gedragsverandering is het belangrijk dat je zelf tot inzichten en oplossingen komt.

Tijdens de workshop Relax, je hebt stress ga je in een kleine groep en op een praktische manier aan de slag met de hierna genoemde thema’s.
Je krijgt educatie, inzicht in eigen voorkeuren en leert om gezondere keuzes maken, grenzen te (h)erkennen en te koersen op eigen gevoel en waarden. 

Stap 1a Educatie

Bevorderen eigen inzicht

Wij kunnen uren bevlogen praten over vitaliteit, duurzame inzetbaarheid of over uitval stress gerelateerde klachten.

Tijdens de workshop leer je alles over stress & stress signalen. Daarnaast krijg je inzicht in je eigen gedrag en overtuigingen. 

Stap 1a Regie

Eigen regie 

De gehele workshop staat in het teken om je zelf de regie te geven over je inzetbaarheid, vitaliteit en gezondheid.

De workshop geeft je het inzicht en de vaardigheden om zelf sturing te geven aan je gezondheid, vitaliteit en daarmee je eigen inzetbaarheid.

Vergroot de inzetbaarheid

Je gezondheid als middel en een gelukkig leven als doel

Een verbeterde balans en meer energie zorgen ervoor dat jij de persoon kan zijn die je wil zijn. Op duurzame wijze uiteraard.

De workshop

Statdatum Cursus A

 

– Theorie afgewisseld met praktijk.

– Leren (h)erkennen van stress signalen.

– Inzicht in persoonlijke voorkeuren, gedachten en gedrag.

– Leren luisteren naar eigen behoeften en gevoel.

– Meer regie op eigen vitaliteit en inzetbaarheid.

Pijlen 4

Voor wie

Deze workshop is er voor iedereen die interesse heeft in het thema stress, zichzelf de ruimte wil geven om zich persoonlijk te ontwikkelen en voor diegene die merken dat ze op hun tenen lopen en zoekende zijn naar meer balans.

 

 Hoe

Bij deze workshop doe je kennis op over het fenomeen stress, we geven inzicht door educatie, je leert veel over hoe je als persoon in elkaar zit en welke factoren maken
dat jij gestresst raakt, we geven hierbij veel praktijkvoorbeelden, we laten je ervaren.

Leer wat er gebeurd in je lijf en je krijgt praktische tips om zelf aan de slag te gaan en de
regie te nemen.

5 Sterren Review Inspiratieloods

Je wordt hier op een goeie en rustige en efficiënte manier geholpen. In alle rust maar toch heel effectief en stapsgewijs. Complimenten.

Rudi

Super! Kim en Jos vullen elkaar goed aan, het is fijn om je vanuit verschillende invalshoeken te informeren en zo meer zicht te krijgen op de situatie waar je in beland bent. Door middel van……. 

Gina